Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Προχωρά η υλοποίηση των 8 κύριων εξοπλιστικών προγραμμάτων των ΕΔ.



Χρειάζονται όμως και άλλα πατριωτικοαντιτουρκικα δημοσιεύματα για την υλοποίηση τους. Βοηθάτε ρε παιδιά γιατί ο Καμμένος κοντεύει να μείνει άφραγκος. Οι τούρκοι οι μπήξοι η δείξοι που θα φτάσουν μέχρι το Σύνταγμα, που θέλουν να πάρουν εκατό νησιά, που θα κάνουν κατάληψη στην Πίνδο κ.α. Πως αλλιώς θα γίνουν αγορές για να πάρουμε καμιά μίζα, στεγνώσαμε.

Συγκεκριμένα τα προγράμματα είναι η αναβάθμιση των F-16, οι διαδικασίες για την έναρξη προμηθέας του αεροσκάφους F-35, η υποστήριξη των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων σε ΠΑ και ΕΣ, η ολοκλήρωση των παραδώσαν των μεταφορικών ελικόπτερων Ν-90, η προμήθεια έως και 70 ελικοπτέρων OH-58  και τέλος η ολοκλήρωση των παραδόσεων των μεταφορικών ελικοπτέρων VH-47D από τα αμερικανικά αποθέματα. Πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τα F-16 η ΠΑ αναμένει την πληροφόρηση για το κόστος του προγράμματος σύμφωνα με τρία σενάρια σύνθεσης και έκτασης του προγράμματος που έχει αποστείλει στις ΗΠΑ. Το κόστος της αναβάθμισης αναμένεται να κινηθεί μεταξύ 800 και 1,2 δισ. και φυσικά το μεγάλο στοίχημα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εάν θα αναβαθμιστούν τα F-16 Adv. ή όχι.
Την πορεία υλοποίησης για τα  παραπάνω προγράμματα επιβεβαίωσε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του λέγοντα ότι: «το εξοπλιστικό πρόγραμμα θα προχωρήσει» παραδεχόμενος ωστόσο ότι υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας, «υπάρχει μία έντιμη συνεργασία. Δεν πούλησα ποτέ τον Κ. Καραμανλή, δεν θα πουλήσω ούτε τον Αλέξη Τσίπρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...