Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο Κατρούγκαλος μπέρδεψε τις… βούρτσες με τις …ούτσες.



Δηλαδή ρε παλιομαλάκα, έχουμε τούρκους στην Θράκη; Γιατί οι υπουργοί του Ερντογάν ήθελαν να μιλήσουν σε τούρκους πολίτες.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε για την σύγκρουση της Τουρκίας με την Ολλανδία και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες με αφορμή την απαγόρευση των συγκεντρώσεων με ομιλητές υπουργούς του Ερντογάν ενόψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου, απάντησε ότι «δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις άλλων χωρών αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις. Το μόνο πρόβλημα που τίθεται είναι εκείνο της δημόσιας ασφάλειας».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ζητηθεί η πραγματοποίηση προεκλογικών συγκεντρώσεων και στην Ελλάδα, εμφανίσθηκε θετικός δηλώνοντας ότι «προσπαθούμε οι σχέσεις με την Τουρκία να είναι φιλικές, έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων Αξιωματούχων στη Θράκη. Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας.
Mε την συγκεκριμένη δήλωση δείχνει να συμβαδίζει πλήρως με την τουρκική πλευρά η οποία χρόνια τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και προσεταιριστεί τους Έλληνες πολίτες που είναι μουσουλμάνοι. Εξάλλου αυτή είναι και η τακτική του Ερντογάν κάθε φορά που αναφέρεται στα σύνορα της καρδιάς του
Οι δηλώσεις του αυτές ασφαλώς δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους Τούρκους και  έκαναν την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ να του κάνει ειδικό «αφιέρωμα αγάπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...