Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.Ένας «μπόγιας» βρέθηκε και αυτός έκανε ..μισή δουλειά. Απλώς τον κάθισε στο καροτσάκι.
Εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε σε ύποπτο πακέτο που έφτασε στο υπουργείο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το υπουργείο Οικονομικών.
Η αστυνομία αφού επιθεώρησε το πακέτο, δεν απέκλεισε να πρόκειται για κάτι επικίνδυνο. Σύμφωνα με το Bild, χρησιμοποίησαν ακτίνες Χ για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.
Το πακέτο που έφτασε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, δεν ήταν δυνατό να εξεταστεί επιτόπου από την αστυνομία και γι αυτό μεταφέρθηκε για έρευνα σε ειδικό χώρο στην περιοχή του Γκρούνεβαλντ.
Ο παραλήπτης ήταν ο ίδιος ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ ως αποστολέας εμφανιζόταν μία διεύθυνση στην Ελλάδα.
Η διεύθυνση του αποστολέα που αναγραφόταν στο φάκελο και το πακέτο φέρεται να είχε ταχυδρομηθεί σύμφωνα με τις  Αρχές από την Ελλάδα, όπως αναφέρει η  Märkische Allgemeine
Καλώδια που έβγαιναν από το πακέτο "πρόδωσαν" τους σκοπούς του αποστολέα. Αμέσως ο χώρος του ταχυδρομείου του υπουργείου εκκενώθηκε από την αστυνομία. "Η πρώτη εξέταση του πακέτου έδειξε ότι περιείχε μείγμα εκρηκτικών, το οποίο χρησιμοποιείτε συχνά για την παραγωγή πυροτεχνημάτων. Ήταν σχεδιασμένο για να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς όταν θα ανοιγόταν" δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο Reuters.
Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό του άγνωστου αποστολέα του δέματος. Σύμφωνα πάντως με πηγές από την Γερμανία, που επικαλέστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΣΚΑΙ, ως αποστολέας του δέματος εμφανίζεται το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών!.

Ρε Γερμανο-προβοκάτορες, το Γερμανόδουλο «ελληνικό παρακράτος» στηρίζει με όλα τα μέσα τον Σόιμπλε. Αυτό θέλει να τον σκοτώσει;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...