Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Μετά την κόρη ήρθε και ο γιός του Γιλντιρίμ για… έλεγχο.Παρότι οι σχέσεις με την Τουρκία διανύουν μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας, ο γιος του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ ,ο οποίος στάζει… μέλι για τους Γκρίζους Λύκους-, έφτασε στην Αθήνα.
Κανένας δεν θα περίμενε αυτή την περίοδο ένας Τούρκος να έρθει στην Ελλάδα και να ζητήσει να κάνει επενδύσεις, δεδομένης της κακής κατάστασης που βρίσκονται οι διμερείς σχέσεις. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον γιο του ίδιου του πρωθυπουργού!
Όπως αναφέρει εβδομαδιαία εφημερίδα, ο «μονάκριβος» παρέθεσε δείπνο στο κέντρο αλλοδαπών, και είχε μια σειρά επαφών με οικονομικούς παράγοντες από τον χώρο της ναυτιλίας.
Σαν καλός επιχειρηματίας, ο γιόκας αναπτύσσει άριστα την οικονομική διπλωματία. Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετοί οι Τούρκοι επιχειρηματίες που ψάχνουν έδαφος για να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο γιος του Τούρκου πρωθυπουργού ταξιδεύει την υφήλιο ώστε να προωθήσει εκτός από τα δικά του συμφέροντα, και εκείνα της χώρας του που έχουν ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...