Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για τον Σόιμπλε και το Δ.Ν.Τ;



Η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά πακέτου στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα», αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα προσκείμενη στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη σήμανε συναγερμός στις γερμανικές Αρχές μόλις εντοπίστηκε ένα πακέτο με εκρηκτικά στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο, το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο γραφείο αλληλογραφίας του υπουργείου Οικονομικών είχε εκρηκτικό μηχανισμό. Απευθυνόταν προσωπικά στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η διεύθυνση που αναγραφόταν ήταν από την Ελλάδα.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι το πακέτο με τα εκρηκτικά έφερε τα στοιχεία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφραγίδα πάνω στο πακέτο ήταν μισοσβησμένη και έτσι δεν ήταν, μέχρι χθες τουλάχιστον, δυνατό να διακριθεί από ποιο ταχυδρομείο εστάλη το πακέτο, ωστόσο είναι ευδιάκριτη η λέξη «Αθήνα».
Οι ελληνικές αρχές περιμένουν να ενημερωθούν για τη συνδεσμολογία και για το είδος της εκρηκτικής ύλης προκειμένου να διαπιστώσουν εάν παραπέμπει η συνδεσμολογία στα πακέτα – βόμβες που είχε στείλει το 2010 η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, με χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη όπου οι ελληνικές αρχές καθήλωσαν στο έδαφος αεροπλάνο το οποίο μετά από έρευνα είχε προκύψει ότι μετέφερε παγιδευμένο πακέτο βόμβα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 


Έκρηξη σημειώθηκε στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όταν ανοίχθηκε ένας φάκελος ο οποίος κρίθηκε ύποπτος με  αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια υπάλληλος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Είναι ο ίδιος ακριβώς φάκελος που στάλθηκε και στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την ευθύνη ήδη έχει αναλάβει η ελληνική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...