Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Οι ....ειδησάρες.



Από το 2001-2015 δώσαμε πάνω από 700 δις σε εισαγωγές.
Όμως αυτό δεν είναι είδηση .Είδηση είναι ότι….
Η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα να «μαζέψει» τον Πάνο Καμμένο (για τις δηλώσεις του περί θερμού επεισοδίου τον Ιούνιο στα κυπριακά ύδατα), αλλά και ο Πάνος Καμμένος καλεί τον Κυρ. Μητσοτάκη να «μαζέψει» την Ντόρα, επειδή η κυρία Μπακογιάννη ζήτησε να τον «μαζέψουν».
Ένας Καραμανλής  ( τομεάρχης Υποδομών)  κράζει τον «καραμανλικό»  Καμμένο λέγοντας ότι   "Ο κ. Καμμένος – λυπάμαι που το λέω είναι «Καραμανλικός ευκαιρίας», είναι Καραμανλικός a la cart."

Η μηχανή των ΜΜΕ προσφέρει άφθονο γέλιο και πόνο, τον οποίο φροντίζουν να αφομοιώνουν τα ζώα. Έτσι είναι λογικό να μην μπορούν να σκεφτούν. Τα έχουν συνέχεια στο τρέξιμο και στο… άρμεγμα. Ξέρουν τί κάνουν και είναι όλοι μια παρέα.
Από το πρωί ως το βράδυ, αντί για πραγματικές ειδήσεις μια …ταραχή εν κρανίω...
Θέματα που αποπροσανατολίζουν ή που αποσπούν τη προσοχή,
Θέματα που δείχνουν το χειρότερο, για να αισθάνεται ο κόσμος ότι περνάει καλά.
Θέματα με πολιτικές δηλώσεις από εκδηλώσεις πάσης φύσης, το Μαντείο Δελφών, την Ακρόπολη, από Μουσεία, από Συνέδρια για να παίρνουν "λάμψη" οι πολιτικοί.
Επιλογή ειδήσεων και ομιλητών που είναι γνωστού βεληνεκούς και προδοτικών ιδεών, για να βγαίνει ένα επιθυμητό ή κατά παραγγελία συμπέρασμα.
Συζητήσεις  για δήθεν καινοτομίες για να μοιράζονται λεφτά από τις τράπεζες σε διαφημίσεις και να υπάρχει δικαιολογία να τρώνε οι φίλοι από τα κονδύλια.
Θετικές δηλώσεις εκτός τόπου και χρόνου για όλα, ώστε όλα να φαίνονται ωραία.
Κύκλους ψεύτικων γεγονότων που οδηγούν σε "επιτυχία", κάτι καλό για τους κυβερνώντες ώστε να φαίνονται ότι παράγουν έργο.
Δηλώσεις κατά παραγγελία τρίτων σε δεύτερο χρόνο και εκτός του τραίνου ειδήσεων. Τηλεπαιγνίδια, φωνές και πορδές για να ηρεμούν και οι πλέον ηλίθιοι πολίτες, που είναι και οι περισσότεροι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι λεγαμε; Εισαι αυταρκης, τους εχεις γραμμενους! Δεν εισαι, την ουτσησες! Θα φερουν την αναπτυξη...... ολοι αυτοι που μας διαλυσαν απο το 1974 μεχρι σημερα. Θα τη φερει ο Κουλης, ο αρχιδης με το ροζ σακιδιο, ο Καραμανλουκος ο τζουνιορ. Και ο μαλακας ο κοσμος προστρεχει να τους στηριξει!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...