Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Μαρινόπουλε που πήγαν τα λεφτά;



Εμπορικό έγκλημα πρωτοφανούς έκτασης χαρακτηρίζει την υπόθεση Μαρινόπουλου και την απώλεια τεράστιων κεφαλαίων στη «διαδρομή» των τελευταίων ετών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουξ, κ. Ιωάννης Μαρλαφέκας.
Άνθρωπος με ισχυρή άποψη, που δεν κρύβει τα λόγια του, σε συνέντευξή του στο Liberal ο επιχειρηματίας τονίζει ότι «τα λεφτά δεν χάνονται, τσέπες αλλάζουν», οπότε σ' αυτή την ιστορία η πολιτεία και η ελληνική δικαιοσύνη θα πρέπει να ερευνήσουν ενδελεχώς που πήγαν τα λεφτά. 
Για την ακρίβεια αυτό που έχω πει επακριβώς, είναι ότι «τα λεφτά δεν χάνονται, τσέπες αλλάζουν». Είναι προφανές ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση το μέγιστο ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι αυτό που λέει και ο Ελληνικός θυμόσοφος λαός, «που πήγαν τα λεφτά;».
Το απίστευτο σε μέγεθος ποσό που ακούγεται ότι θα «κουρευτεί» δεν χάθηκε ούτε από τους εργαζομένους της επιχείρησης, ούτε από τους προμηθευτές της. Τα χρήματα αυτά κάπου αλλού βρίσκονται. Σε κάποιους φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού;
Σε αγορές ακινήτων η άλλων πολυτελών ειδών; Χρήζει η Ελληνική Δικαιοσύνη παράλληλα με την προσπάθεια διάσωσης που εξελίσσεται, να διερευνήσει σε βάθος το εν λόγω ζήτημα, για να μην βιώσουμε σαν αγορά και νέα «εμπορικά εγκλήματα», προκειμένου να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες εκεί που πρέπει και γιατί όχι να επιστραφεί και μέρος –αν όχι όλο- του αναγκαίου κακού που οδηγούμαστε και λέγεται «κούρεμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...