Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Πωλειτικός καυγάς.





Με διευθύνσεις και ονόματα για τους διορισμούς Γεωργιάδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μίλησε στη Βουλή ο Πολάκης απαντώντας σε ερώτηση του  Γεωργιάδη.
Αναφερόμενος στους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο Π. Πολάκης είπε ότι υπάρχει «κατάλογος ρουσφετιών» που δεν έχει υπογραφή Γεωργιάδη, αλλά δίπλα στα 23 ονόματα που διορίσθηκαν υπάρχει το όνομα Θεωδωράκος (ήταν συνεργάτης του Αδ. Γεωργιάδη), το όνομα Γεωργιάδης και σε ένα όνομα της συζύγου του.
Από τα 23 ονόματα ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε σε ορισμένα από αυτά και κάλεσε «αν ακούει κάποιος εισαγγελέας» να ερευνήσει την υπόθεση.
-Βασίλης Μπεσκένης: «ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου σας. Τον είχατε με μισθό στο υπουργείο. Στις 30-6-2014 αναλαμβάνει και υπογράφει σύμβαση στο ΚΕΕΛΠΝΟ ως ΔΕ για να απασχοληθεί ως συνεργάτης στο τμήμα παρεμβάσεων στην κοινότητα. Δηλαδή μόλις τελειώνετε εσείς και φεύγετε από το υπουργείο ανακαλύψατε ότι έχει ικανότητες στην επιδημιολογία», τόνισε.
-Δεμέντη Ιωάννα: διορίσθηκε από τις 18-9-2013 ως το 31-5-2014. «Ήταν άμισθη συνεργάτης του γραφείου τύπου σας. Υπάρχουν και σκωπτικά δημοσιεύματα  επειδή ήταν ευειδής κυρία. Η κυρία διατέθηκε στο υπουργείο Υγείας. Την λέγατε άμισθη, αλλά της κόψατε μηνιάτικο», είπε ο αναπληρωτής υπουργός.
-Θεοδωράτος Ιωάννης και η κυρία Ιωαννίδου που ήταν σύζυγός του: διορίσθηκαν από 1-11-2013 έως 31-5-2014.
-Κατράβα Παρασκευή: «είναι αδελφή μίας κυρίας με την οποία έχετε μαζί μία εταιρεία, την Ελληνική Αγωγή, στην οποία κατέχετε το 70% και την δηλώνετε στο πόθεν έσχες. Η Ελληνική Αγωγή έχει το 49% της ΑΛΣ Α.Ε. που έχετε συστήσει εσείς από το 2001 με ένα καναλάρχη ονόματι Κισσανδράκη την οποία ΑΛΣ δεν δηλώνετε στο πόθεν έσχες σας. Η εταιρεία του Κισσανδράκη πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2014 γύρω στα 100.000 ευρώ», ανέφερε ο Π. Πολάκης και ρώτησε: «το θεωρείτε ηθικό εσείς να είστε υπουργός και ιδιοκτήτης μίας ΕΠΕ που την έχετε μαζί με ένα συνεταίρο και ο συνεταίρος να παίρνει 100.000 ευρώ την χρονιά που ήσασταν υπουργός».
Από την πλευρά του ο Αδ. Γεωργιάδης για τους διορισμούς ισχυρίσθηκε ότι πρόκειται για δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ που πληρώθηκαν από ιδιωτικές εταιρείες. Για την Ελληνική Αγωγή είπε ότι την δηλώνει στο πόθεν έσχες, αλλά δεν δηλώνει την ΑΛΣ διότι δηλώνοντας την Ελληνική Αγωγή «όλα τα περιουσιακά στοιχεία που έχει, την ακολουθούν». «Την ΑΛΣ την έχω πουλήσει εδώ και χρόνια. όταν ήμουν υπουργός δεν ήταν δική μου, έχω φύγει από την εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια», ισχυρίσθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Το 2014 από τον ισολογισμό της Ελληνικής Αγωγής προκύπτει ότι έχει το 49% της ΑΛΣ. Ακόμη και σήμερα το τηλέφωνο της ΑΛΣ είναι στο όνομά σας», του απάντησε ο Π. Πολάκης.
Για τον δημοσιογράφο Β. Μπεσκένη ο Αδ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «αναφέρεσαι λες και το ΚΕΕΛΠΝΟ πριν τη δική μου θητεία και μετά τη θητεία μου δεν έχει 200 συμβάσεις με δημοσιογράφους».
Για την Δεμεντή ο Αδ. Γεωργιάδης είπε ότι «έμεινε πολλούς μήνες και μετά την αποχώρησή μου, μάλιστα ήταν αρχικά και επί σήμερα. Συμμετείχα σε συνέδριο που οργάνωσε η Δεμεντή και συμμετείχε και ο Ζαχαριάδης που είναι στην ΚΟ του ΣΡΙΖΑ», ενώ διαβεβαίωσε ότι «με εμένα περαιτέρω σχέση δεν έχει».
Για την εταιρεία του Κισσανδράκη (που έχει τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky) ο Αδ. Γεωργιάδης ζήτησε «να του εξοφλήσετε τα τιμολόγια, γιατί είναι απλήρωτα. Και εσείς δίνετε διαφημίσεις σήμερα» καθώς «το κανάλι είναι πραγματικό, οι εκπομπές είναι πραγματικές».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρε ανασα, πηγα για να παιρνω το επιδομα αλληλεγγυης. Προσεξε ιστορια.....
Παω ΚΕΠ παιρνω μια βεβαιωση
Παω τραπεζα, Εμπορικη? Πειραιως? Αττικη? θα σε γελασω και το λεω ειλικρινα, για να ανοιξω λογαριασμο.
-Εχετε λογαριασμο της ΔΕΗ; το χαρτι της εφοριας ταυτοτητα του Κεπ το χαρτι;
-Κομπλε ολα!
-Θελω ενα λογαριασμο τηλεφωνου
-ΓΟΥΑΤ; Δεν εχω φερει!
-Χρειαζομαστε ενα λογαριασμο τηλεφωνου
Παω στο υποκαταστημα τηλεφωνιας για να παρω μια βεβαιωση, στου διαολου τη μανα.
Εκει διπλα ειχε μια αλλη τραπεζα Πιστεως τη θυμαμαι, τωρα νομιζω λεγεται ALPHA BANK.
-Θελω να ανοιξω λογαριασμο για το κοινωνικο επιδομα
-Α θελουμε μια βεβαιωση απο το Δημο!
-Στην Εμπορικη?Πειραιως?Αττικη? δεν μου ζητησαν τετοιο χαρτι!
-Αα εμεις το ζηταμε!
-Τι βεβαιωση ειναι αυτη;
-Ξερουν αυτοι!
Παω στο Δημο....
-Τι βεβαιωση θελουν;
-Εσεις ξερετε, ετσι μου ειπαν
-Ααα μαλλον θα πρεπει να πατε στην Προνοια!
Παω στην Προνοια, ειχε πεσει το συστημα.....
Μπλα μπλα μπλα, θες αυτο θες εκεινο και θα ερθεις αυριο 7 το πρωι να παρεις εισιτηριο, μου εδωσε ενα χαρτι με τα απαιτουμενα, παω ξανα στην τραπεζα που ηταν πιο κοντα μου, στην Εμπορικη?Πειραιως?Αττικη? με τα πολλα ανοιξα λογαριασμο......
Ο οποιος βεβαια θα ειναι μπλοκαρισμενος μεχρι να βαλουν το επιδομα εαν και εφοσον!
Τα πακεταρω στον αδερφο μου, τα παει στον λογιστη του, με παιρνει τηλεφωνο, ΟΚ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!
100 ευρω καθε σαραντα μερες και τα υπολοιπα 100 με κουπονι για αγορες απο τα super market....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ...... ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!
ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...