Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ο λαός σε ύφεση, οι πωλειτικοί σε ανάπτυξη.Την ώρα που μειώνονται μισθοί και συντάξεις, μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα που αγγίζει μέχρι και τα 2.000 ευρώ ψήφισαν οι βουλευτές της κυβέρνησης.
 Στον ίδιο νόμο για τον λαουτζίκο προβλέπεται η περικοπή του ΕΚΑΣ, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια», αλλά και η μείωση των αφορολόγητων ορίων.
Με τη διάταξη στο Αρθρο 43Α του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος το οποίο περιλαμβάνεται στο νόμο 4387/2016, καταργήθηκε το ιδιαίτερο καθεστώς ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για τα πολιτικά πρόσωπα που είχε ψηφιστεί το 2014 και προέβλεπε την επιβολή της εισφοράς με αυξημένο συντελεστή 8% στο άθροισμα των εισοδημάτων των πολιτικών προσώπων από όλες τις πηγές.
Αυτό αφορά μεταξύ άλλων τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, υπουργούς και βουλευτές, γενικούς και ειδικούς γραμματείς των υπουργείων, περιφερειάρχες, δημάρχους και μέλη ανεξάρτητων αρχών.
Πάντως ο Βουτσης έσπευσε να πει πως Ούτε η Βουλή, ούτε βουλευτές και πολιτικό προσωπικό, ζήτησαν τη μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης όταν ρωτήθηκε σήμερα για τη διάταξη που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο και προέβλεπε τη μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης για πολιτικούς, γενικούς και ειδικούς γραμματείς, διοικητές και μέλη ΔΣ ΝΠΔΔ, αλλά και μέλη ανεξάρτητων Αρχών.
«Η διάταξη αυτή είναι μέρος του φορολογικού νομοσχεδίου που είχε έρθει στη Βουλή, και η οποία δεν ψηφίστηκε κατόπιν απαιτήσεως των βουλευτών ή του πολιτικού προσωπικού. Είναι στο πλαίσιο γενικότερης ισορροπίας μέσα στα δημόσια οικονομικά»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πωλειτικοίΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΕΦΑΓΕΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Οί πωλειτικοί σάν όργανα τού εβραιοσιωνισμού αμοίβωντε.....
Αυτός τούς έφτιαξε γιά δική του χρήση , εμείς απλά επικυρώνουμέ τίς επιλογές του .......
Από τό 74 καί δώθε υπάρχει ένα κόμμα μέ πεντέξη ονόματα κι αυτό γιά νά ψωνίζεται τό πόπολο !!
Τί δέν κατάλαβες .??

Ixnos είπε...

Λες να το έγραψα τόσο λάθος; O χειρισμός της ορθογραφίας έχει την σημασία του σε όσους καταλαβαίνουν. Προέρχεται από το ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...