Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Γιατί δεν καλέσατε ρε και τον …Καμμένο στην αναδιανομή;



Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην πόλη της Antalya στην Τουρκία στην οποία συμμετείχαν οι επικεφαλείς του ΓΕΣ της Τουρκίας Hulusi Akar, των ΗΠΑ Joseph Dunford και ο  Valery Gerasimov της Ρωσίας.
Η στρατιωτική τρόικα συναντήθηκε για «κοινά θέματα τοπικής ασφάλειας αναφορικά με Συρία και Ιράκ», ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Χουλούσι Ακάρ, μετά τη συνεδρίαση με τους  επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων των ΗΠΑ και της Ρωσίας, στην Αττάλεια,  εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «τα μέρη συζήτησαν για τον αγώνα εναντίον όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη Συρία και στο Ιράκ και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα ασφαλείας».

Αποφάσισαν, επίσης,  κατά το επόμενο διάστημα να συνεργασθούν για την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων και στη λήψη πρόσθετων μέτρων,  στο πλαίσιο της πρόληψης ανεπιθύμητων ενεργειών μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των μερών, σημειώνει το δημοσίευμα.(dirilispostasi.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...