Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Σπίρτζης: «Ότι έχει το ψυγείο»



Η σύσκεψη έγινε υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής, και είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Χρίστο Σπίρτζη και είχε μία πρωτοτυπία. Δεν έγινε σε γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε κάποια αίθουσα από αυτές που διαθέτουν συνήθως οι δήμοι στα κόμματα για τέτοιες συγκεντρώσεις, αλλά ελλείψη κόσμου,  έγινε στο μαγειρειό «Ποσειδώνιο». Εκεί στο μαγειρειό, ήταν κεντρικός και έκατσε στο κεντρικό τραπέζι το οποίο όπως βλέπουμε ήταν δίπλα από το ψυγείο, με το διπλανό να φαίνεται  άδειο… αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.
Συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα της Αττικής και κυρίως τα αναπτυξιακά έργα. Έργα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της Αττικής (επιπτώσεις Αεροδρομίου, χωροταξικά, πολιτισμός, τουρισμός, πρωτογενής τομέας, συγκοινωνίες κλπ), η ανάπτυξη του λιμανιού του Λαυρίου και η μετεξέλιξή του από εμπορικό σε επιβατικό. Κάτι που αν γίνει θα το καταστήσει στο μέλλον και ευρωπαϊκό κέντρο της κρουαζιέρας. Επίσης συζητήθηκε και η αξιοποίηση του προαστιακού σιδηρόδρομου.
Ο «υπουργός» δεσμεύθηκε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα για τα παραπάνω θέματα, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τις θέσεις της Περιφέρειας σε όλα τα παραπάνω αναπτυξιακά έργα.
Όλα αυτά όμως ειπώθηκαν χωρίς την παρουσίαση κάποια μελέτης με οικονομοτεχνικές λεπτομέρειες και περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις, χωρίς χαρτιά, αλλά μόνο με χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντιλα…
thepaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...