Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Όπου αδιαφορούν τα «αλληλέγγυα» Σορόπουλα ( γιατί δεν έχει φράγκα η υπόθεση ), καλύπτουν το… κενό τους οι Νουδούληδες!Αβοήθητα, λοιπόν, από τους… επαγγελματίες του είδους έμειναν τα 87 «προσφυγάκια» που αποβιβάστηκαν προσφάτως στην… Μεσσηνία. Αλλά, ευτυχώς γι’ αυτά, υπάρχει για να τα συνδράμει και η Νουδούλα –που είναι εξίσου «αλληλέγγυα»- βγαίνοντας… από τ’ αριστερά στα συριζοκομμούνια!
Ιδού η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, που καλεί σε «αλληλεγγύη» για τα «προσφυγάκια»:

«Τις τελευταίες ημέρες οι δημότες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και όχι μόνο, έχουν επιδείξει αντανακλαστικά ανθρωπισμού και αλληλεγγύης προς τους 87 πρόσφυγες και μετανάστες (μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ανήλικα παιδιά), που φιλοξενούνται προσωρινά στο Νομό μας.

Μέσα σε αυτήν την τραγική συγκυρία που χτύπησε και την πόρτα μας θεωρούμε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδώσουμε τις τεράστιες ευθύνες που φέρει η Κυβέρνηση ως προς την ανεξέλεγκτη διάσταση που έχει λάβει το μεταναστευτικό στη Χώρα μας, αλλά και ως προς την παντελή έλλειψη δομών για την ανθρώπινη φιλοξενία αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων.

Ως ΝΟ.ΔΕ Μεσσηνίας θεωρούμε πως σε μία τέτοια κατάσταση η αλληλεγγύη είναι επιβεβλημένη τόσο ως κοινωνική όσο και ως πολιτική στάση. Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν στο εγχείρημα της συγκέντρωσης διαφόρων ειδών βοήθειας στα γραφεία της ΝΟ.ΔΕ Μεσσηνίας, οδός Αριστομένους 41 (Καθημερινά από τις 9,00-13.00):

– Έτοιμα συσκευασμένα τρόφιμα

– Μπουκαλάκια νερού

– Ρούχα

– Κουβέρτες- κλινοσκεπάσματα

– Παιχνίδια για τα παιδιά»

Αλήθεια, για τους Έλληνες που υποφέρουν εξαιτίας και των πολιτικών της Νουδούλας, πόσα είδη βοηθείας μάζεψαν οι Νουδούληδες «αλληλέγγυοι»;
Εδώ το φτύσιμο χάνει την αξία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...