Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Το επόμενο δέμα θα είναι από τον… ΜητσοτάκηΜπορεί να είναι ανίκανοι οι πυρήνες αλλά έχουν χιούμορ.
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι το τρομοδέμα που εξερράγη νωρίτερα σήμερα στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι είχε ταχυδρομηθεί από την Ελλάδα. Πριν από λίγα λεπτά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι ενημερώθηκε από τις γαλλικές αρχές ότι το τρομοπακέτο είχε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια.
Ο κ.Τόσκας ενημέρωσε ο ίδιος, όπως είπε, σχετικά τον κ.Κικίλια, ο οποίος αισθάνθηκε έκπληξη.
Η αποκάλυψη αυτή δείχνει και τους υπεύθυνους της αποστολής του πακέτου που εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μία υπάλληλος του Ταμείου, δηλαδή, τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Σημειώνεται, ότι στο κείμενο που αναρτήθηκε από την οργάνωση σε αντιεξουσιαστικό σάιτ, η τρομοκρατική οργάνωση προειδοποιούσε για νέα χτυπήματα και παρέπεμπε σε πλήρες κείμενο προκήρυξης στη συνέχεια: Εκτιμάται, ότι η προκήρυξη θα έρθει μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των χτυπημάτων του λεγόμενου «σχεδίου Νέμεσις».
Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της ΝΔ ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε ότι οι τρομοκράτες στοχοποιούν τη ΝΔ με την επιλογή τους να εμφανίζονται ως αποστολείς των πακέτων του τρόμου τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...